top of page

Viktig informasjon:

Endelig er datoen satt:

14.november 2024 åpner nye Puls Langhus!​​​​

Merk: Siste trening i dagens bygg var 21.juli 2024​.

Dette betyr at Puls Langhus må holde stengt fra 22.juli 2024 til og med 13.november 2024. I denne perioden får alle medlemmer på Puls Langhus tilgang til treningsstudio og gruppetimer på Puls Trollåsen. Du kan allerede i dag begynne å bruke medlemskapet ditt på Puls Trollåsen.

Gruppetimetilbudet på Puls Trollåsen utvides, og vi setter opp egne busser mellom Langhus og Puls Trollåsen. Det gis en ekstra kompensasjon til alle som beholder medlemskapet sitt hele denne perioden, men du kan selvsagt fryse medlemskapet om du ikke ønsker å la det løpe mens senteret er stengt. Mer informasjon, samt skjema for frys og kompensasjon, finner du nedover på siden. Merk: Frys for den stengte perioden må registreres i skjemaet lengre ned på denne siden.

Vi håper å se deg på trening hos oss på Puls Trollåsen.

Hilsen oss i Puls

8472ae_b0a80bbf0f4e431686b2a17a02d32056-mv2_edited.png
KHL_051022-106 (1).jpg

Dette er Puls Trollåsen:

Du får et stort utvalg gruppetimer, et romslig treningsstudio, stor gratis parkeringsplass rett utenfor døren, koselig kaffekrok, og selvsagt møter du de ansatte du kjenner fra Puls Langhus. 

​​​

Det settes opp ekstra gruppetimer på Puls Trollåsen i perioden Puls Langhus holder stengt. ​​Gruppetimer bestiller du på samme måte som før.

Reisetid med bil: 

Kolbotn Sentrum: 2 min.

Greverud Senter: 8 min.

Coop Xtra Langhus: 14 min.​

Lokalbuss 83 stopper på Trollåsen og Lienga ca. 150 meter fra døren.

Adresse: Trollåsveien 4, 1414 Trollåsen.

Vil du la bilen stå? Ta bussen vår!

Bus

Bussen er gratis for medlemmer av Puls Langhus, kjøres direkte mellom Vevelstad stasjon og Puls Trollåsen, og korresponderer med formiddagsgruppetimene.

Mer informasjon om busstilbudet kommer.

BLACK WEEK-MEDLEM.KAMP (Web-thumbnail) (2000 × 628 px) (12).png

Ekstra kompensasjon:

Om du lar medlemskapet ditt gå som normalt i perioden Puls Langhus er stengt, kan du få en ekstra kompensasjon. Fyll inn skjemaet under, velg hvilken kompensasjon du velger, og trykk Send. Vi tar kontakt med deg for gjennomføring av kompensasjonen din.

Velg et alternativ:

Takk for din innsending!

Vil du fryse medlemskapet?

Du velger selv om du vil fryse hele eller deler av perioden senteret holder stengt. Fyll inn skjemaet under for å registrere frys av medlemskapet ditt. Velg hvilken periode du ønsker å fryse medlemskapet ditt, og trykk Send. Du får en bekreftelse fra oss på e-post, så fort vi har registrert frysperioden. Dette kan ta litt tid, da det er mange henvendelser.

Velg et alternativ:
Velg periode:

Takk for din innsending!

bottom of page