top of page

Yoga, Tøy & bevegelse

Pilates 

Varighet: 45/55 min

Senter: Puls Trollåsen, Puls Langhus

Pilates er en form for styrketrening i rolig tempo som handler om å bygge den indre støttemuskulaturen. Pilates har en positiv effekt på økt bevegelighet, bedre kroppskontroll og holdning samt styrke med hovedvekt på kjernemuskulatur. Det rolige tempoet gjør at det passer for alle. Enten du trenger gire ned eller trene kroppen skånsomt. Dette er en fin måte å forebygge og å ta vare på rygg og generelt systemet ditt. Jo mer du gjør det, jo tyngre vil du oppleve at det er. Avslutter med avspenning.

Yogalates

Varighet: 55 min

Senter: Puls Langhus

Yogalates er en kombinasjon av yoga og pilates. Det er en fin miks som holder kroppen din både bevegelig og sterk. Vi bruker flyten fra yoga, med solhilsener, samt stående posisjoner og balanseøvelser, som blandes med øvelser fra pilates som styrker kjernemuskulatur. Yogalates gir en god trening for hele kroppen og avsluttes med litt avspenning

Stretching

Varighet: 45/55 min

Senter: Puls Trollåsen, Puls Langhus

En time som fokuserer på mobilitetstrening som er tilpasset alle. Passer både for deg som ønsker å bedre din bevegelighet i hverdagen, og for deg som ønsker å bedre styrketreningen ved økt mobilitet. Rolig tempo med behagelig musikk. På timer over 45min legges det til en avspenning på slutten.

Yin yoga

Varighet: 60 min

Senter: Puls Trollåsen, Puls Langhus

Yin Yoga er en rolig yogatime. Her får du tid til å trekke deg litt tilbake fra hverdags-mas og utføre rolige bevegelser og dype strekker. En øvelse (eller asana, som vi kaller det i Yoga) holdes ett sted mellom 2-5 minutter. Vi skaper plass i kropp og hode i tillegg til å øke sirkulasjon i bindevev, dyp muskulatur, ledd og ligamenter. Legg fra deg mobilen, våg å være tilstede og ta deg en god pause. I Yin kan du oppnå meditativ tilværelse - som er en form for å vende oppmerksomheten mot oppmerksomheten i seg selv. Passer alle. Særlig deg som er en stressa type :) 

Ashtanga Yoga

Varighet: 55 min

Senter: Puls Langhus

Dette er en dynamisk yogaform. Starten er alltid en rekke solhilsen før vi møter samme øvelser /asana hver gang. Hver asana holdes i 5 pust før vi flyter over i neste bevegelse. Her får du anledning til å bygge styrke og smidighet. Ypperlig om du er ny eller ikke har trent på en stund. Like ypperlig for deg som trener en del styrke og trenger strekke ut. Vit at du trenger ikke være myk for å gå på yoga - myk er noe du kan bli ved å gå på yoga. 

bottom of page