top of page
Midlertidige parkeringsrutiner.

De midlertidige parkeringsplassene er klare for bruk. Disse plassene er for Puls Langhus sine medlemmer, kun til bruk ved besøk hos oss. Alle må registrere sin parkering på iPaden som står ved resepsjonen inne på Puls Langhus. Ikke glem dette. Dette gjøres hver gang du bruker en av parkeringsplassene. Det gis 3 timer gratis parkering.

En er selv ansvarlig for at parkeringen oppfyller kravene. Det utføres regelmessige kontroller av et eksternt parkeringsselskap, for å sikre at parkeringsområdet forblir tilgjengelig for våre medlemmer -ved at at alle følger gjeldende retningslinjer. Det er til en hver tid oppdatert informasjon om parkering i resepsjonen, nettsiden du leser fra nå, og det er skiltet ved parkeringsplassene.

Parkering nov23_edited.jpg

Parkeringsplassene finner du ved å kjøre forbi Puls Langhus, mot Langhus stasjon. Vi ber alle sørge for å holde seg oppdatert på retningslinjene, da de kan endres på kort varsel. Det er gangvei fra parkeringsplassene langs Hilda Langhus vei frem til Puls Langhus. Følg skiltingen.

Ta kontakt med resepsjonen i bemannet tidsrom, hvis du ikke finner frem: 64889100

Vi sees på trening.

Mvh oss i Puls.

8472ae_b0a80bbf0f4e431686b2a17a02d32056-mv2_edited.png
bottom of page