top of page
Parkering nov23 (1).png
Midlertidige parkeringsrutiner.

De midlertidige parkeringsplassene er klare for bruk. Disse plassene er for Puls Langhus sine medlemmer, kun til bruk ved besøk hos oss. Alle må registrere sin parkering på iPaden som står ved resepsjonen inne på Puls Langhus. Ikke glem dette. Dette gjøres hver gang du bruker en av parkeringsplassene. Det gis 3 timer gratis parkering.

En er selv ansvarlig for at parkeringen oppfyller kravene. Det utføres regelmessige kontroller av et eksternt parkeringsselskap, for å sikre at parkeringsområdet forblir tilgjengelig for våre medlemmer -ved at at alle følger gjeldende retningslinjer. Det er til en hver tid oppdatert informasjon om parkering i resepsjonen, nettsiden du leser fra nå, og det er skiltet ved parkeringsplassene.

Vi ber alle sørge for å holde seg oppdatert på retningslinjene, da de kan endres på kort varsel. Ta kontakt med resepsjonen om du har noen spørsmål.

Se kart over de nye midlertidige plassene på bildet. De blå pilene viser omkjøringen for å komme frem til parkeringsplassene.

Det er også mulig å kjøre opp Parkveien, fra Gamle Vevelstad vei(mellom Coop Xtra og Vevelstad stasjon), da bommen som tidligere har hindret gjennomkjøring er åpnet midlertidig. Det er gangvei fra parkeringsplassene langs Hilda Langhus vei frem til Puls Langhus. Følg skiltingen.

Ta kontakt med resepsjonen i bemannet tidsrom, hvis du ikke finner frem: 64889100

Vi sees på trening.

Mvh oss i Puls.

8472ae_b0a80bbf0f4e431686b2a17a02d32056-mv2_edited.png
bottom of page