top of page

KONDISJON MED TRINN

Step/Styrke

Varighet: 55 min

Senter: Puls Trollåsen, Puls Langhus

Kondisjon og styrke i en skjønn forening. Enkle trinn gir deg mulighet til å dra pulsen dit du vil, sammensatt med gode og funksjonelle styrkeøvelser. Energisk musikk og god stemning vil garantert gi deg en super treningsopplevelse.

Høypuls

Varighet: 45/55 min

Senter: Puls Trollåsen, Puls Langhus

Kondisjonstrening som kan være supplert med enten styrke eller mobilitet. Enkle, pre koreograferte trinn gir deg mulighet til å dra pulsen dit du vil. Energisk musikk og god stemning vil garantert gi deg en super treningsopplevelse.

Zumba

Varighet: 55 min

Senter: Puls Trollåsen, Puls Langhus

Dansetime med masse glede og entusiasme. Kul musikk driver timen og dansen slik at du jobber og svetter uten å tenke at du trener. Garantert god stemning

Aerobic/styrke

Varighet: 55 min

Senter: Puls Trollåsen

Lyst til å danse deg i form? Da er dette timen for deg! En morsom time med koreografi, hvor du danser deg i form sammen med en glad gjeng. Timen passer godt for deg som vant til trinn og koreografi eller har noe erfaring med dansetimer fra før. Bli med og føl stemningen!

Etter en god oppvarming vil vi i hoveddelen sette sammen dansetrinn til en lengre koreografi til fresh og moderne musikk. Vi avslutter timen med styrke av kjernemuskulaturen og de store muskelgruppene og en god strekk til slutt. Aerobic er en fantastisk kondisjonsøkt, men siden man må fokusere på trinnene komme

bottom of page