Stenging av treningssentre
i Nordre Follo kommune

Publisert: 09.11.20

Sist oppdatert: 26.11.20

Kjære medlem. Som et av flere restriksjoner gitt fra kommunen 09.11.2020 ble alle treningssentrene stengt innenfor Nordre Follo kommune fra 10.november til 29.november 2020. Varigheten på denne nedstengelsen ble 26.november forlenget til å gjelde til og med 16.desember. Vi ber om forståelse om at vi ikke har alle svarene, og at vi kommer med mer informasjon fortløpende vedr. alternativ trening, refundering, og annet. Vi sender ut informasjon direkte til dere; samt oppdaterer oversikten under.

 • Senteret er stengt fra 10.november til 16.desember. 
  Den stengte perioden ble den 26.november forlenget. Vi sender ut informasjon om vi vet om noe endrer seg her. Dette

       sendes pr SMS til medlemmer.
 

 • Refundering og betaling.
  Belastningen av medlemskontingent går foreløpig som normalt. Hvis du trenger å fryse medlemskapet kan du sende oss en e-post. Vi kommer med informasjon vedr. refunderingsordninger så fort dette er klart. Dette sendes pr SMS til medlemmer.

   

 • Utlån av treningsutstyr.
  Vi lånte tidligere i november ut utstyr til våre medlemmer med aktivt medlemskap. Det er ikke så mye utstyr igjen, men send oss gjerne en e-post om det er noe du ønsker å låne. Endringer i denne ordningen sendes ut pr SMS.

   

 • Treningsvideoer.
  Treningsvideoene ligger tilgjengelig her: treningsvideoer

   

 • Utendørs gruppetimer.
  Nordre Follo går for en sosial nedstengning på lik linje med Oslo. Dette betyr at arrangering av større grupper med voksne til trening utendørs dessverre ikke er tillatt per dags dato. Hvis dette skulle bli en mulighet vil vi sende ut informasjon pr SMS.

   

 • Svartid på e-post
  Vi ber om forståelse om at det vil være lengre svartid på e-post sammenlignet med normalt. All viktig informasjon vil oppdateres på denne siden, og det vil sendes ut SMS til medlemmene etter hvert som dette blir kjent. Vi ber deg være tålmodig og heller avvente informasjon, da det er mye vi for øyeblikket ikke vet og derfor ikke får besvart.

   

Vi gleder oss til at vi igjen kan åpne dørene for deg og resten av medlemmene våre. Frem til da ønsker vi deg alt det beste. Ta godt vare på de rundt deg, og følg myndighetenes anbefalinger for smittevern.

 

Med vennlig hilsen oss i Puls Follo.