Puls Ung

Puls Ungdomstrening.png

UNG PULS

Intro kurs for trening på treningssenter

Tid: Etter avtale

Pris: 1499,-.

Innhold: 3 økter a 55min

Oppstart: Omgående

Kurs med innføring i:

  • trening med egen kroppsvekt

  • bruk av lett ytre belastning (kettlebell, hantler, slynge)

  • Etikk (kjøreregler på senteret)

  • Trening i studio

  • Oppvarming

  • Treningsplanlegging (prinsipper)

PULS Ung
Medlemskap


Etter endt kurs kan deltagere melde seg inn i Puls på et eget medlemskap. Dette medlemskapet gir tilgang til treningssenteret 09:00-18:00 på hverdager og 9:00-13:00 i helg.
De får også tilgang til gruppetimer.

OM Puls Ung og Line, kursholder

Puls Ung er et kurs for unge mellom 13-15 år.

Deltagerne skal gjennom kurset få økt kunnskap om trening og om hvordan de bør legge opp, og utføre sin egen trening.

 

En kropp i denne aldersgruppen er ofte i tydelig vekst, og det er nødvendig å ta hensyn til ledd, sener og muskler i denne perioden av livet. Vi skal se på teknikk i en rekke øvelser, godt utvalgt med tanke på nettopp dette.

 

Deltagerne skal lære om trening med egen kroppsvekt, kettlebells og hantler. Dette gjøres alltid under tett oppfølging, med stort fokus på teknikk. Sammen med treningen skal vi også igjennom treningsplanlegging, etikk og viktigheten av god oppvarming.

 

Målet med kurset er at hver enkelt deltager skal sitte igjen med et knippe gode verktøy som gir de mulighet til å komme til Puls og trene på en sikker og hensiktsmessig måte.

 

Kursholder er Line Andresen. Line har lang erfaring fra treningsbransjen, er utdannet Personlig trener og kostveileder. I tillegg har hun blant annet sertifiseringen Crossfit Level 1, idrettsernæring fra sunnidrett.no og pedagogikk fra OsloMet. Line er opptatt av funksjonell trening, mestring og treningsglede. Line er også instruktør på mange av gruppetimene våre.