MORGENPULS

Morgenpuls Styrke

Enkle effektive øvelser som styrker hele kroppen, med ytre vektbelastning tilpasset deg. Fokus på riktig teknisk gjennomføring av flerledds- øvelser og muskulær balanse. Rolig tempo, moderat lydnivå på musikk.

Morgenpuls Sirkel

Kombinasjon av styrke og kondisjonsøvelser, i intervaller (1 min på/20 sek pause) med inspirerende musikk. Øvelsene varierer fra time til time, men du er garantert å bli både svett og sliten. Du styrer tempo helt selv, og gjør det du klarer. Passer for alle, uansett treningserfaring. Vi er to instruktører, som sikrer trygg og god oppfølging. Vi avslutter timen med ca 15 min bevegelighetstrening.

Morgenpuls Roing/Styrke

Dette er en økt der vi kombinerer øvelser for kondisjon og styrke. Romaskinen er sentral i oppvarming og kondisjonsdelen av økten. Styrketrening gjøres med og uten utstyr og skal primært treffe alle de store muskelgruppene. En effektiv økt som gir gode resultater.

Morgenpuls Sykkel

En sykkeltime for alle basert på motiverende musikk med fokus på å bedre kondisjon og utholdenhet. Du kan selv styre intensitet og belastning. Bryt dine egne grenser ved hjelp av vår motiverende instruktør.