Siste nytt innen reåpning av treningssentre i Norge!

Publisert: 19.mai.2020

Det er mange som er spente på når vi kan gjenåpne våre treningssentre. Engasjementet dere viser varmer godt! Som de fleste er informert om så er alle treningssentre innenfor landets grenser stengt som et av flere smittervernstiltak. Siste pressemelding utgitt fra regjeringen (7/5) viser til at det er en intensjon om å gjenåpne treningssentrene 15.Juni 2020. Vi krysser fingrene for at vi kan gjenåpne alle våre treningssentre denne datoen. Vi vil komme ut med ytterligere informasjon så snart vi får noe mer spesifikt fra regjeringen. På grunn av usikkerheten rundt reåpning har vi valgt å kun trekke dere 299,- for trening i Juni måned. Inntil videre kommer vi til å fortsette med utendørs gruppetimer, ute-pt, streams og treningsvideoer for å aktivisere dere så godt som mulig. Da vi ser at utendørs gruppetimer har vært en stor suksess, ønsker vi å beholde deler av dette tilbudet etter at dørene våre kan åpne igjen. Vi håper at dere alle har det bra, og vi gleder oss utrolig mye til å kunne se dere tilbake hos oss så snart dette er mulig!

Hilsen Pulsgjengen.

Hva vi har gjort, kompensasjon og veien videre!

Publisert: 25.april.2020

Først og fremst så ønsker vi å takke alle våre medlemmer for de fine meldingene og omtanken vi har mottatt den siste tiden. Vi forstår at situasjonen med stengte treningssentre og mangel på et lokalt treningstilbud, kan være frustrerende for mange. Vårt mål og fokus i denne krisen har vært og er, å holde dere så godt som mulig informert og oppdatert om utviklingen av situasjonen vi befinner oss i. Med dette skrivet ønsker vi derfor etter beste evne å forklare hva vi foreløpig vet, våre utfordringer, og hva vi p.d.d kan tilby deg som medlem. Vi ber deg også ta en titt på videoen over, hvor grunnleggeren av Puls Follo (Per-Kristian Lundefaret) snakker åpent og ærlig om verdigrunnlaget vårt, utfordringer, beslutninger og veien videre.
 

 


Hva vi har gjort
Vi har p.d.d lånt ut treningsutstyret vårt gratis til alle medlemmer som har ønsket dette. Utlån av utstyr er noe vi jobber kontinuerlig med, slik at de av dere som ikke har fått lånt noe, også skal få mulighet til dette. Vi jobber daglig med å produsere treningsvideoer og streams som dere kan utføre hjemme eller ute i friluft, og vi tilbyr kompensasjon i den form at alle medlemmer som har hatt et aktivt medlemskap i mars og eller april har automatisk fått en måneds gratis trening på slutten av medlemskapet sitt. Vi håper derimot at dere alltid ønsker å beholde deres medlemskap på Puls Follo, og at noen av disse tiltakene har bidratt til fysisk aktivitet, holde humøret oppe, og spredt treningsglede til alle våre medlemmer.
Medlemskontigent, frys & oppsigelser
Vi ønsker å kunne kompensere dere så godt som mulig for mangelen på et treningstilbud, men har samtidig store utfordringer knyttet til våre faste utgifter som strøm, husleie, forsikringer m.m. Vi har mistet alle våre inntekter i form av PT-timer, vi har ingen nye innmeldinger, og frys og utmeldinger forekommer hyppig. Vi kommer nok også dessverre til å oppleve et marked som er både skadeskutt og sterkt preget av krisesituasjonen i en lengre tid fremover. Vi har dessverre ingen mulighet til å kunne stoppe alle fremtidig trekk av medlemsskontigentet, uten at det kan resultere i at vi mister alle våre lokale møteplasser. Vi kan hverken nekte at dere fryser eller sier opp medlemskapet deres, da vi forstår at det kan være utfordrende for mange å beholde sitt medlemskap i denne tiden. Vi håper derimot at dere heller velger å fryse medlemskapet istedenfor å si det opp. Dette er fordi at vi ønsker å se flest mulig av dere tilbake når dette er over. Vi er sikre på at vi sammen kan komme oss igjennom denne stormen med hodet over vann og et lokalt treningstilbud som fremdeles står oppreist.Ytterligere kompensasjon
Vi vet fremdeles ikke med 100% sikkerhet på når vi får tillatelse fra myndighetene til å gjenåpne våre treningssentre, men vi håper på å kunne åpne i løpet av mai måned. Vårt fokus inntil da er å både ivareta deg som et medlem og våre ansatte så godt som mulig. Vi har derfor besluttet å tilby alle en ekstra form for kompensasjon, dette i form av et gavekort. Du har fått tilbud om å motta et gavekort som innebærer enten en gratis personlig trenertime til en verdi av 1000,- eller to gratis måneder medlemskap til en venn som ikke har medlemskap på Puls Follo, til en verdi av 1198,-. Svarfristen for alternativene på gavekortet var satt til (05.05.20) og gyldigheten for innløsing av gavekortet er satt ut året (30.12.20). Ved mangel på svar innen svarfristen, vil du automatisk få kompensasjon i form av 2 måneder gratis medlemskap til en venn som ikke har et aktivt medlemskap. Vi understreker også at uavhengig av dine alternativer for gavekortet, så har du også automatisk fått en måned gratis medlemskap på slutten av medlemskapet ditt, så lenge du har hatt et aktivt medlemskap i mars og eller april måned.
Vi håper på at dette tiltaket kombinert med de tiltakene vi allerede tilbyr vil falle i smak og gjøre at dere føler dere ivaretatt så godt som overhodet mulig i denne perioden.
Veien videre

Skulle pålegget fra myndighetene bli forlenget til å inkludere juni måned, så kommer vi til å redusere alle våre medlemskap på Puls Follo til en pris på 299,- per måned. Denne prisen er kun gjeldende for fremtidige måneder vi holder stengt, og innebærer full tilgang til utetrening, treningsvideoer, utlån av treningsutstyr og saltimer i mindre grupper ute. Hvis du har fryst eller ikke har et aktivt medlemskap i denne perioden, så vil du miste tilgangen til disse aktivitetene. Skulle vi oppleve å bli gjenåpnet i løpet av juni måned, så vil dette tilbudet innebære et så "normalt" treningstilbud som myndighetene tillater.

Oppsummering


Medlemskontigent, frys og oppsigelser
Trekket for medlemskontigent i mai måned går som normalt. Må du fryse eller si opp ditt medlemskap så har vi full forståelse for dette. Vi håper derimot at du heller velger å fryse medlemskapet ditt, fremfor å si det opp. Ved frys og oppsigelse ber vi deg bruke kontaktskjemaet som du finner på nettsiden. Skulle vi oppleve å bli ytterligere stengt som innebærer juni måned, så vil alle aktive medlemskap på Puls Follo automatisk bli redusert til 299,- per måned. Dette medlemskapet vil innebære full tilgang til utetrening, treningsvideoer, utlån av treningsutstyr og saltimer i mindre grupper ute. Har du fryst eller ikke har et aktivt medlemskap i denne perioden, så vil du miste tilgangen til disse aktivitetene. Skulle vi oppleve å bli gjenåpnet i løpet av Juni måned, så vil dette tilbudet innebære et så 
"normalt" treningstilbud som myndighetene tillater. 


Kompensasjon

 • En måned gratis medlemskap på slutten av medlemskapet ditt.


  Alle medlemmer har automatisk fått inkludert 1 måned gratis trening på slutten av medlemskapet sitt. Denne kompensasjonen gjelder for de som har hatt et aktivt medlemskap i løpet av mars og eller april måned. kompensasjonen vedvarer i hele livsløpet for ditt medlemskap på Puls Follo.


   

 • Gavekort på personlig trenertime eller medlemskap til en venn:


  Alle medlemmer av Puls Follo har fått tilbudet om å enten motta et gavekort på en gratis personlig trenertime til en verdi av 1000,- eller to gratis måneder medlemskap til en venn (ikke-eksisterende medlem), til en verdi av 1198,-.

   

  • Svarfristen for alternativene på gavekortet er satt til 05.05.20.
   
 


  • Ved mangel på svar på alternativene innenfor den gitte tidsfristen, har du automatisk fått alternativet som innebærer to måneder gratis medlemskap til en venn som ikke har et aktivt medlemskap på Puls Follo.
 

    

  • Ved valg av alternativet som innebærer to gratis måneder medlemskap til en venn (ikke-eksisterende medlem).
   Så gjelder dette medlemskapet kun for trening på Puls Trollåsen og Puls Langhus (Ikke Puls Bøleråsen og Puls Greverud).

    

  • Gavekortet må innløses innen 30.12.20.

    

Vi vil ta vurderinger fortløpende vdr. ytterligere tiltak for medlemmene våres, ift. utviklingen av koronaviruset og myndighetenes pålegg om stenging av treningssentre i Norge. 


Treningsvideoer, streams og utetrening

 • Vi vil fortsette å legge ut treningsvideoer, streams og treningsvideoer kontinuerlig slik at dere kan aktiviseres på best mulig måte.
 

   

 • Vi jobber fortløpende med å tilby utendørs saltimer i mindre grupper, samt utetrening med personlig trener. Vi vil informere dere så snart vi kan tilby dette på en trygg og sikker måte, med godkjennelse fra smittevernskontoret og komunallegen.

Spørsmål og kontakt

Ved spørsmål vedrørende medlemskap eller andre henvendelser, så ber vi deg bruke kontaktskjemaet på nettsiden. Vi vil svare deg så fort vi klarer, men ber om forståelse om at behandlingstiden kan ta lengre tid enn normalt.