top of page
treningsutstyr

Digital PT

Digital PT er et av våre produkter, der du som kunde får tilgang til en app vi benytter som kommunikasjonsplatform. I tillegg eller istedenfor 1-1 trening med en Personlig trener vil du her få hverdagslig motivasjon, støtte, forslag til løsning og fortløpende feedback med konkrete og korrigerende tiltak. 

Vi vektlegger og bruker god tid til å bli kjent med deg i oppstartsfasen. Alle har vi ulike utfordringer og begrensninger, her vil vi sammen finne dine muligheter og gode valg. Det som skiller dette fra en ferdig treningsplan og /eller kostholdsplan er personlig hensyn og justering i henhold til ditt liv, din hverdag. Det er viktig at dette gir deg merverdi.

Om trenings- og kosthold oppfølging:

Vi vet, av erfaring og av faglig kompetanse, at en enkel plan kan du google og finne frem, og at dette er ikke veien til resultat for alle. Vi velger gå grundig i dybden i starten, sammen avklare muligehter og begrensninger - og finne gode løsninger som er bærekraftig. Veiledningen vi gir vil omhandle innkjøp av vanlig mat fra matbutikk.

Denne pakken gir deg også tilgang til facebook gruppen:Kosthold med Ida, Lone og Line. Gruppen er ment som en dynamisk kilde til inspirasjon der du kan stille spørsmål til oss eller andre i din situasjon. (you are not alone!) 

 

Det tar tid endre vaner og tilnærme seg nye. Dette kan vi hjelpe deg med! I tillegg til at vi er fagpersoner er vi tre helt ordinære mennesker som har egenerfaring med både egen vektøkning og vektnedgang. Vi har spist oss opp og ned i vekt gjennom erfaringer som: seprasjon, svangerskap, livskrise mm. Denne trio`n utgjør en unik kompetanse som kan vise til en rekke gode og glade resultater. Din jobb er: vær ærlig og gjør som vi sier - sammen når vi ditt mål! 

Om kostholdsveiledning:

Gjennom kostholdsveiledning lærer du mer om hvordan du kan leve et litt sunnere liv. Du får et knippe gode verktøy som kan hjelpe deg i å ta smarte, sunnere valg i din hverdag.Passer godt for deg som vil ned i vekt, opp i vekt eller av andre helsemessige årsaker ønsker å spise bedre. 

Om treningsveiledning:

Få tilgang til konkrete og skreddersydde treningsøkter tilpasset deg akkurat der du er: om du trener på Puls, hytta, hjemme eller et annet treningssenter. Ved en spesifikk gjennomgang og vil vi forsterke eller definere ditt mål. Et godt alternativ for deg som skal trene deg opp til en spesifikk målsetting som: øke maxstyrke, få gode og stabile rutiner på treningen, komme i gang eller trene deg opp etter skade. 

Ta kontakt for en uforpliktende prat om du lurer på hvilken pakke som passer ditt ønsket resultat. 

Vår ekspert trio: 

bottom of page