IMG_3887.JPG

Publisert: 28.10.22

Puls Kantor åpner dørene tirsdag 1. November kl 18:00!

Du er herved invitert til å ta del i åpningen av splitter nye Puls Kantor i Slalåmveien 1 på Kolbotn. Vi står klare for å svare på dine spørsmål, samt gi deg en omvisning av senteret. Det serveres kaffe og kake, så vi håper virkelig at du tar turen. Det er gratis parkering rett utenfor døren, men det kan bli stor pågang denne dagen. Vi anbefaler derfor å ta turen til fots. Vi er under 10 minutter gange fra Kolbotn Torg / Kolbotn Stasjon, og busstoppet Ingierkollveien er nesten rett utenfor døren vår.

Den første tiden etter åpning vil senteret være bemannet fra klokken 09:00 - 20:00 mandag til fredag, og 09:00 - 12:00 lørdag og søndag. Dette vil gjelde til og med søndag 13.oktober 2022. Etter dette vil senteret være helt ubemannet, men det er stor sannsynlighet for at du møter en av oss fra Puls i ny og ne.

Det jobbes i disse dager med å avtale tid for den personlig trenertimen som følger med ved innmelding. Du blir oppring av en av våre trenere for dette veldig snart. Detaljer rundt denne timen avtales direkte med treneren.

Vi anbefaler deg å laste ned appen vår Go Active!, hvis du ikke allerede har gjort det. Appen brukes til å låse seg inn på senteret, og hvis du har medlemskapet Kantor+ vil du også kunne bestille gruppetimer på Puls Trollåsen og Puls Langhus direkte i appen. Informasjon om hvordan appen fungerer finner du ved å trykke her. Ta med mobilen til oss i bemannet tidsrom, hvis du trenger hjelp til å komme i gang. 

Send oss en e-post om du har spørsmål vedrørende ditt medlemskap: info@pulsfollo.no

Vi gleder oss til å se deg på Puls Kantor. 

Hilsen alle oss i Puls 

8472ae_b0a80bbf0f4e431686b2a17a02d32056-mv2_edited.png